Informatie vooraf

Om de e-learningmodule succesvol af te ronden dient je eindscore minimaal 70% te zijn. Indien je deze score behaald, verschijnt er aan het einde van de module een knop waarmee je een certificaat kunt afdrukken. Dit certificaat dient als bewijslast dat je de module succesvol hebt afgerond. Je kunt de module zo vaak volgen als nodig of wenselijk.

 

Let op

Het is helaas niet mogelijk om de module tussentijds op te slaan. Indien je tussentijds de module sluit gaat je score verloren. Bij het opnieuw starten van de module begin je dus weer bij het begin. Lezen van de achtergrondinformatie kan erg veel tijd in beslag nemen, opslaan op je computer als pdf bestand kan bijdragen aan het sneller doorlopen van de module.

 

Eisen waar de computer aan moet voldoen

Belangrijk is om na te gaan, of de computer (waar de storing zich op plaats vindt) wel voldoet aan de instapeisen:

  • Geen ondersteuning van module voor IPad
  • Recente browser (versie is te zien in browserscherm zelf, bij knop extra, over Internet Explorer of over Firefox, etc.)
  • Flashplayer nr. 11(te zien bij configuratiescherm bij programma's)
  • Voor het uitprinten van het certificaat dient de Pop-up blokkering uitgeschakeld te zijn (ligt aan Windows versie, dit is meestal een geel balkje onder of boven het scherm)
Om gebruik te kunnen maken van onze e-learningmodules moet u eerst inloggen.
Indien u (nog) geen profiel heeft kunt u deze aanmaken via onderstaande login button


naar de inlog pagina